6 behandelingen die je deze winter moet vastleggen

Secret RF

Secret RF is een van onze MUST DO-behandelingen voor deze winter! Het Secret RF toestel is gebaseerd op geavanceerde microneedling en radiofrequentie. Het toestel maakt zeer kleine gaatjes in de huid en daarbovenop wordt radiofrequentie afgegeven. Deze combinatie zal de eigen collageenproductie aanwakkeren. Resultaat? Huidverbetering, -verstrakking en minder rimpeltjes! Met dit toestel kan het gelaat, hals en de decolleté behandeld worden.

Omdat tijdens de behandeling kleine gaatjes worden gemaakt in de huid wordt deze behandeling bij voorkeur in de winter uitgevoerd zodat we nadelige invloed van zonlicht op de pas behandelde huid tegengaan! Bovendien ben je dan weer fris en helemaal klaar voor de zomer!

ExcelV vaatlaser

Heb jij ook last van roodheid in het gelaat? Zie jij meerdere fijne rode tot paarse bloedvaatjes in de huid lopen? Dit zou perfect kunnen passen bij ‘couperose’. Couperose wordt veroorzaakt door verwijde bloedvaatjes in de huid. Met name aanleg maar ook zonblootstelling kunnen een rol spelen in de ontwikkeling van deze vaatjes. Gelukkig kan dit probleem perfect worden aangepakt met een vaatlaser. Resultaat? Een egale teint!

Direct na de behandeling kan er tijdelijk sprake zijn van zwelling of enkele blauwe plekjes die snel weer bijtrekken.

Laserbehandelingen worden best uitgevoerd in de winter. Dit ook weer om de nadelige invloed van zonlicht op de pas behandelde huid tegen te gaan.

Pico Enlighten pigmentlaser

Bruine pigmentvlekjes in het gezicht kunnen ontstaan na frequente blootstelling aan de zon en kunnen een kenmerk zijn van huidveroudering. Met een pigmentlaser worden pigmentvlekken en verkleuringen door korte pulsen energie stukgemaakt waarbij het lichaam deze vervolgens gaat opruimen. Na de behandeling kan er tijdelijk sprake zijn van enige zwelling, roodheid en korstjes.

Laserbehandelingen worden het liefst verricht in de winter. Dit is ook weer om zonblootstelling na de behandeling maximaal te kunnen vermijden.

Fruitzuurpeeling

Een fruitzuurpeeling zorgt voor een diepe reiniging van de huid. Meer specifiek zorgt deze peeling ervoor dat de dode huidcellen worden verwijderd en de vorming van nieuwe huid wordt gestimuleerd. Deze behandelingen hebben een algemeen huidverbeterend effect, maken de huid gladder alsook steviger en dragen bij aan een egale teint. Ook kan deze behandeling worden toegepast voor het minder zichtbaar maken van littekentjes na acne. Na de behandeling kan de huid even rood zijn en wat gaan schilferen maar dit trekt snel weer bij. Als je deze winter met de behandelingen start, is je huid over enkele maanden lentefris!

Aquapeeling

Tijdens de koude winterdagen is me-time eens zo belangrijk! Met het aquapeeling toestel wordt de huid grondig gereinigd door middel van microdermabrasie gecombineerd met een peeling. Daarnaast worden tijdens de behandeling werkzame stoffen diep in de huid gesluisd waaronder hyaluronzuur, vitamines en antioxidanten die de huid intensief hydrateren, voeden en beschermen.

De behandeling heeft een positief effect op een doffe huid, grove poriën, fijne rimpeltjes en zorgt tevens voor een subtiel liftend effect! Bovendien is de behandeling pijnloos en werkt ze heel ontspannend: ideaal om even te relaxen tijdens een drukke week terwijl wij aan de beste versie van uw huid werken!

Ook na deze behandeling is het een must directe zonblootstelling te vermijden en goede zonprotectie toe te passen. Meer weten over zonprotectie? Lees onze blog over de ins en outs van zonprotectie.

Injecties met huidverbeteraars

Hyaluronzuur en afgeleiden zijn van nature voorkomende stoffen die in het gelaat kunnen worden geïnjecteerd. Deze injecties zullen de eigen cellen aansporen om opnieuw onder andere collageen en elastine te gaan produceren. Deze behandelingen werken effectief voor het verminderen van rimpeltjes, leiden tot contourcorrectie en hebben een liftend effect. Je moet ongeveer 3 maanden wachten tot het resultaat zichtbaar wordt. Ideaal om deze winter alvast de behandeling te laten uitvoeren en zo kan je fris en strak de lente in!

Geïnteresseerd in een van deze behandelingen?
Maak snel een afspraak bij ons voor een advies op maat!
Contacteer ons via 014 610 613 of via
 info@davinciclinic.be

Hoe kunnen wij u helpen?