Aqua Peel Fusion

Maak nu een afspraak
Stuur ons een mail

Aqua Peel Fusion is het allernieuwste apparaat dat 4 technologieën combineert: liquid facial cleaning en peeling, diamant microdermabrasie, naaldloze mesotherapie en led lichttherapie.

De pijnloze behandeling zorgt voor een diepe reiniging, comedonenextracties en helpt bij het verwijderen van dode huidcellen. Aqua Peel Fusion is een excellente en progressieve oplossing voor open poriën, mee-eters, pigmentatiestoornissen en restletsels van acné. Deze behandeling wordt gespreid over meerdere sessies.

Werking

Een behandeling met Aqua Peel Fusion combineert een diamant microdermabrasie met een peeling met zuren. Daarnaast worden er werkstoffen diep in de huid gesluisd, zoals hyaluronzuur, vitamines en antioxidanten die de huid intensief hydrateren, voeden en beschermen.

Gebruikt product en dode huidcellen worden door de vacuümfunctie verwijderd, zodat de peeling van de opperhuid op een veilige en gecontroleerde manier verloopt. Het zachte vacuümeffect zorgt ook voor een directe lifting van vermoeide spieren en stimuleert de bloedtoevoer naar het huidoppervlak. Hierdoor worden nieuwe collageen- en elastineformaties gevormd.

De combinatie van technieken zorgt voor een algehele huidverbetering en huidverjonging, vermindering van lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie, stevigere en strakke huid, kleinere poriën en het normaliseren van de talgproductie. Het resultaat is een mooie, gezonde, opgefriste huid na de behandeling.

Frequentie van de behandeling

Voor het beste resultaat is een kuur van 6 sessies aangeraden. Deze kuur bestaat uit 3 sessies met een week ertussen en daarna 3 sessies met telkens twee weken ertussen. Voor een blijvend resultaat volstaat een maandelijkse onderhoudsbehandeling.

Wie komt er voor in aanmerking?

Aqua Peel Fusion is de ideale behandeling voor alle huidtypes het hele jaar door. Een kuur is aangewezen bij :

  • een vermoeide of doffe huid
  • grove poriën en mee-eters
  • fijne lijntjes en rimpeltjes
  • restletsels van acné
  • pigmentatieproblemen
  • een door de zon beschadigde huid

Wat kan u na de behandeling verwachten?

Meteen na de behandeling zal uw huid diep gereinigd en opgefrist aanvoelen. De huid krijgt een natuurlijke ‘glow’. U kan een licht prikkelend gevoel ervaren. Lichte roodheid is mogelijk, maar dit verdwijnt binnen de 72 uur na de behandeling.

Wat moet u vermijden?

U vermijdt best UV-stralen, warmtebehandelingen en zwemmen tot 48 u na elke sessie. De eerste vier dagen na de behandeling gebruikt u best geen huidverzorgingsproducten die fruitzuren (AHA), glycolzuren, salicylzuren, RetinA, Retinova of soortgelijke ingrediënten bevatten.

Nazorg

Het is belangrijk na iedere sessie een zonnecrème met hoge beschermingsfactor (minimum SPF 50) te gebruiken.

Maak een afspraak

Maak snel een afspraak in onze kliniek. We helpen u maar al te graag verder!
Volg ons op
Techniek
Cosmetische behandeling
Duurtijd
40 minuten
Pijn (schaal 1/10)
0
Hersteltijd
Geen
Resultaat
Onmiddellijk
Prijs
150€

Laat je gratis begeleiden

Zit je nog met vragen of wil je graag een behandeling inboeken?

Laat eenvoudig je gegevens na en Ellen helpt je zo spoedig mogelijk verder.

Hoe kunnen wij u helpen?