Enlighten Pico pigmentlaser

Maak nu een afspraak
Stuur ons een mail

Waarvoor dient dit toestel?

Cutera’s Pico Enlighten is de meest effectieve, veilige en vooruitstrevende techniek voor het verwijderen van goedaardige pigmentvlekken in het gezicht, het decolleté of de handen.

Het grote voordeel is dat het toestel uitgaat van extreem korte pulsen met een zeer hoog piekvermogen (picoseconde). De laser werkt daarbij specifiek in op het pigment zonder de omgevende huid te beschadigen. Het pigment wordt afgebroken tot minuscule partikels die je lichaam vervolgens zelf zal elimineren.

Welke resultaten kan je verwachten?

Na slechts 1 sessie mag je al mooie resultaten verwachten na 4 tot 6 weken.

Hoe verloopt de behandeling

Bij het behandelen van pigmentvlekken adviseren we eerst een consult bij een dermatoloog. Het is belangrijk om te kijken of het pigment goedaardig is. Bij verwijzing voor een behandeling met de Enlighten, gaan we na een woordje uitleg onmiddellijk starten.

Een puls voelt aan als het afschieten van een elastiekje op je huid, eventueel kunnen we ijs of een crème gebruiken ter verdoving. Na de behandeling reinigen we de huid en brengen we een verzachtende crème aan.

Voor- en nazorg

In uitzonderlijke gevallen treden er blaasjes op, maar meestal ervaar je gewoon roodheid, zwelling en een warmtegevoel onmiddellijk na de behandeling. Bij het behandelen van overtollig pigment is het belangrijk om de zon te vermijden voor en na de sessies. Na de behandeling kan je enkele dagen korstvorming verwachten. Nadien zullen de vlekjes geleidelijk aan verdwijnen. Een verzachtende, helende crème is dan aangewezen.

Wat is de kostprijs?

Bij de verwijdering van pigmentvlekken bepaalt het aantal pulsen de prijs. De startprijs is 155 euro.

Maak een afspraak

Maak snel een afspraak in onze kliniek. We helpen u maar al te graag verder!
Volg ons op
Techniek
Laser
Duurtijd
20 minuten
Pijn (schaal 1/10)
2
Hersteltijd
7 tot 10 dagen
Resultaat
Na 2 tot 3 weken
Prijs
Vanaf 155€

Laat je gratis begeleiden

Zit je nog met vragen of wil je graag een behandeling inboeken?

Laat eenvoudig je gegevens na en Ellen helpt je zo spoedig mogelijk verder.

Hoe kunnen wij u helpen?