Secret RF

Maak nu een afspraak
Stuur ons een mail

Waarvoor dient dit toestel?

Bij Secret RF wordt er een kopstuk met nanonaaldjes gebruikt. Deze naaldjes worden tot in de dermis gebracht op verschillende dieptes. Daarna wordt er radiofrequentie afgegeven.

Indicatie

Secret RF is het meest geschikt voor mensen die zich storen aan fijne lijntjes, pigmentaties, grove poriën en/of acnélittekens in het gelaat. De behandeling zal zorgen voor een algemene huidverbetering en -verstrakking. Secret RF kan ook gebruikt worden voor behandeling van littekens op het lichaam.

Het specifieke huidtype maakt voor deze behandeling geen verschil. Bovendien kan je de behandeling op elke moment van het jaar ondergaan, mits enige zonbescherming.

Welke resultaten kan je verwachten?

De RF zal de dermis opwarmen zodat het oude collageen beschadigd en vervangen wordt door nieuw collageen. Hierdoor wordt de huid terug steviger en egaler.

Tijdens de volgende 2 à 3 maanden merkt u een toenemende verbetering. Deze verbetering kan zelfs nog toenemen tot 6 maanden na de behandeling. Meestal zijn 2 tot 4 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bekomen.

Verloop van de behandeling

1. Voorafgaand aan de behandeling worden er foto’s genomen. Zo kunnen we het resultaat later objectief evalueren.
2. De huid wordt gereinigd en de te behandelen zone wordt ingesmeerd met een verdovende zalf.
3. Met het handstuk worden er pulsen gezet. Dit wordt verschillende keren herhaald tot de zone volledig behandeld is. U kan een prikkend gevoel en warmte waarnemen. Dit is kortstondig en van voorbijgaande aard.
4. De behandeling zelf duurt 20-60 minuten, afhankelijk van de zone die wordt behandeld.
5. Na een behandeling van het gelaat wordt er gedurende ongeveer een kwartier een verkoelend masker op het gelaat gelegd.
6. Tot slot wordt er een verzachtende crème aangebracht. Er treedt roodheid op die maximum enkele dagen aanwezig is.

Voorzorg

Tijdens een van de consultaties krijg je formulieren mee naar huis die je ingevuld meebrengt de dag van de behandeling. U komt best ongemaquilleerd naar uw afspraak.

Nazorg

De Secret RF-behandeling heeft weinig tot geen neveneffecten. De eerste dagen na de behandeling is er reeds enig gevoel van lifting, een verstevigend gevoel en opvulling van lijntjes. Hoewel dit onmiddellijk “opgevuld gevoel” tijdelijk kan zijn, wijst het erop dat het gunstige proces van de collageen ontwikkeling in gang is gezet.

De eerste 6 uren na de behandeling mag u geen make-up gebruiken. De weken na de behandeling gebruikt u best een goed hydraterende crème of masker en beschermt u uw huid met een zonnecrème met een hoge beschermingsfactor (50+).

Maak een afspraak

Maak snel een afspraak in onze kliniek. We helpen u maar al te graag verder!
Volg ons op
Techniek
Microneedling & radiofrequentie
Duurtijd
Vanaf 60 minuten
Pijn (schaal 1/10)
3
Hersteltijd
Tot 5 dagen
Resultaat
Vanaf 2 maanden
Prijs
Vanaf 150€ per behandeling

Laat je gratis begeleiden

Zit je nog met vragen of wil je graag een behandeling inboeken?

Laat eenvoudig je gegevens na en Ellen helpt je zo spoedig mogelijk verder.

Hoe kunnen wij u helpen?