Onda da vinci clinic

Greet test de Onda om hardnekkige vetjes definitief aan te pakken.

Je kent dat wel, je bent sportief, eet best wel gezond mits wat zondigingen hier en daar, en toch zijn er van die zones waar je vet hardnekkig blijft zitten.

Over het algemeen ben ik best tevreden met mijn figuur, rondingen waar ik fier op ben en gemiddeld gezien slank genoeg. Wat me echter stoort aan die rondingen is de vetophoping aan de binnenzijde van mijn bovenbenen. Dat lokale vet doet mijn benen er “dikker” uitzien, terwijl deze verder best gespierd zijn.

De oplossing voor dat hardnekkige vet? Onda zo blijkt!

Ik word in de Da Vinci clinic in Beerse goed ontvangen door Dorien, die me verder behandeld heeft, en Krista, de kliniek manager.

Dorien geeft me na ontvangst nog eens de gehele toelichting wat we precies gaan doen, bijkomend op de korte toelichting die ik reeds vooraf kreeg.
Die toelichting vooraf was ook nodig, aangezien ik daar ook mijn eerste opdracht kreeg, nml. voldoende water drinken op de dag voor, de dag van en de dag na de behandeling! Ik heb dus alvast flink mijn 2liter water gedronken.

Daarna neemt Dorien me mee om foto’s te maken van mijn bovenbenen. Die foto’s dienen om een zo goed mogelijk “voor” beeld te krijgen, en om de resultaten nadien ook te kunnen zichtbaar maken en checken. Tijd voor een korte fotoshoot dus!

Nadien gaan we naar de behandelruimte en is het tijd voor het aftekenen van de te behandelen zone. Hierbij wordt de huid/vetplooi gemeten om de instellingen van het toestel te bepalen, en de zone in kaart gebracht en afgetekend met een stiftje. Dat laatste om ervoor te zorgen dat Dorien straks weet waar ze met haar toestel overal moet komen.

Zodra alles is afgetekend mag ik plaatsnemen op de tafel met 1 binnenkant van mijn been zo goed mogelijk bereikbaar voor Dorien met het toestel. Dat was eventjes zoeken naar de ideale houding, maar na enkele pogingen die wat lenigheid vroegen bleek dat uiteindelijk allemaal niet nodig om een zowel comfortabele als goed bereikbare houding te vinden! 

Na het aanbrengen van olie op de afgetekende zone is de volgende stap dat Dorien 10 min lang met de kop van het toestel over de ingetekende zone blijft bewegen. Ik word gewaarschuwd dat dit wellicht na een tijdje warm en wat vervelend gaat aanvoelen, maar heb hier zelf helemaal geen last van gehad. Je voelt soms de warmte van het toestel, maar voor mij was dit op geen enkel moment onaangenaam of pijnlijk. 

Nadien moet dezelfde zone 2 min stevig gemasseerd worden om de aangetaste vetcellen kapot te maken zodat deze kunnen afgevoerd worden.

Dat “stevig” mag je letterlijk nemen! Voor iemand die gevoelig is voor kietelen zoals ik, wees gewaarschuwd, ik wist die 2 minuten niet goed of ik nu moest lachen of dat dit toch af en toe een beetje pijnlijk was. Gelukkig dat dat maar 2 minuten zijn i.p.v. de 10 minuten met het toestel zelf! Hetzelfde verhaal geldt voor de andere zijde, 10 minuten met het toestel, 2 minuten masseren, en klaar!

Nadat mijn benen zijn proper gemaakt van de olie kan ik me terug aankleden en word ik terug meegenomen naar de balie voor betaling en het maken van een nieuwe afspraak 3 weken later. 

We zijn inmiddels 5 weken later en ik heb dus 2 behandelingen achter de rug. 

De resultaten vraag je? Die zijn zeker merkbaar! 

Verwacht geen mirakels waarbij je plots een “thigh gap” zou krijgen, maar je kan echt een afname zien van de lokale vetophoping aan beide kanten.

Waar voordien de zichtbare uitstulping een voor mij opvallende en storende zone was, is dit nu afgezwakt en dus echt een stuk minder opvallend en daarom ook minder storend.

Als je het mij vraagt een aanrader dus als je met een soortgelijke situatie zit!

Vraag zeker eens advies aan de medewerkers van Da Vinci die je met alle plezier een meer professionele toelichting en advies kunnen geven.

Hoe kunnen wij u helpen?