Lonneke test ulthera voor een strakkere kaaklijn!

Ulthera is een zeer effectieve manier om de huid te liften. Het is een behandeling die de aanmaak van nieuw collageen en elastine diep in de huid stimuleert. Toen de Da Vinci Clinic in Beerse me vroeg of ik deze behandeling wilde testen was ik meteen enthousiast en ontzettend nieuwsgierig! Een strakkere kaaklijn zonder chirurgische ingreep klinkt mij natuurlijk als muziek in de oren want geloof me… (en misschien ervaar je het zelf al) maar na de 40 jaar gaat de zwaartekracht dus serieus extra zijn werk doen en daar word ik zelf niet echt heel gelukkig van!

En nu mag ik deze behandeling dus gaan testen omdat deze echt mega effectief blijkt te zijn en de Da Vinci Clinic dit graag aan mij willen laten zien! Fijn!

We hebben er samen voor gekozen om de onderkant van mijn gezicht en de bovenkant van mijn gezicht te gaan behandelen. Dit betekent dus dat mijn wangen, kaaklijn, onderkin, wenkbrauwen, kraaienpootjes en de onderste oogleden behandeld worden door middel van deze Ulthera behandeling.

De Da Vinci Clinic is een privé kliniek in het Belgische Beerse (dicht bij de Nederlandse grens bij Eindhoven) die al meer dan 10 jaar met de nieuwste technieken vele cosmetische behandelingen aanbiedt. Natuurlijk ogende resultaten is waar de Da Vinci Clinic gespecialiseerd in is, en dat is iets wat ik zelf ook heel belangrijk vind. Een TE strak gezicht van een 20-er hebben en een oude nek of oude handen vind ik zelf persoonlijk echt vreselijk!

Met een team van dermatologen, esthetische geneesheren en een vaatchirurg met veel ervaring staan ze bekend om veiligheid, kundigheid en mooie resultaten! Als je bijvoorbeeld problemen met je huidconditie hebt, een anti-aging behandeling zoekt, of graag slanker wilt zijn ben je hier aan het juiste adres! So I’m in!

Bij binnenkomst word ik vriendelijk ontvangen door verpleegkundige Dorien die de Ulthera behandeling bij mij gaat uitvoeren.

Voordat we met de behandeling beginnen heb ik een kort intake gesprek over wat ik kan verwachten. We hebben het even over wat de behandeling precies inhoudt en over eventuele pijn die ik tijdens de behandeling zou kunnen ervaren. Nadat alles duidelijk is worden er foto’s gemaakt om over een paar maanden goed het resultaat te kunnen zien van de Ulthera behandeling.

Na het maken van de foto’s is het zover: ik mag gaan liggen en de behandeling kan beginnen. Bij aanvang worden de zones die behandeld moeten worden gemarkeerd met een wit potlood. Nadat de zones op mijn gezicht getekend zijn kan het echte werk gaan beginnen. Ik vind het wel heel spannend want ik weet echt niet wat ik zal gaan voelen. Pijn of een rotgevoel ervaart iedereen natuurlijk anders.

Eerst wordt er een koude gel op mijn gezicht aangebracht en vervolgens begint de behandeling met het Ulthera apparaat. Dorien heeft een scherm naast zich staan en daarop is precies te zien op welke diepte van de huid ze aan het behandelen is. Met een behandelkop van Ulthera worden de zones om en om behandeld. Ulthera maakt gebruik van micro-gefocuste ultrasound energie die onderhuidse energie opwekt.

De behandeling doet in het begin nauwelijks pijn en ik lig vrij ontspannen op de behandeltafel. Je voelt telkens voor een korte periode hele warme pulsen die in de huid “geschoten“ worden. Een rottig gevoel maar prima te doen! Vervolgens zijn de zones bij mijn kin aan de beurt en dit gedeelte is een stuk gevoeliger dan mijn wangen. Het voelt alsof ik telkens prikjes krijg die onder mijn huid heet worden. Daarom krijg ik wat ijs om de huid iets te verdoven en dit helpt gelukkig erg goed. De scherpe kantjes zijn er meteen af en de behandeling is echt prima te doen!
Tenslotte is de bovenkant van mijn gezicht aan de beurt en bij dit gedeelte heb ik echt totaal geen last van pijn! Het verschilt dus echt per persoon, en het ene gedeelte doet nu eenmaal meer pijn dan het andere gedeelte.


Als de behandeling erop zit, is er alleen wat roodheid te zien op mijn wangen en that’s it! Totaal duurt deze behandeling ongeveer 90 minuten en je kunt daarna makkelijk de deur uit want je ziet niks vervelends zoals bijvoorbeeld roodheid of opgezwollen plekjes. Na 2 tot 3 maanden is het optimale resultaat te zien dus ik mag nog even wachten totdat het maximale resultaat bereikt is en daar kan ik niet op wachten!

Al met al is de behandeling me erg meegevallen en ga ik echt heeeeeel erg blij zijn als ik over een paar maanden die kaaklijn van een jonge blom heb! Dat snappen jullie natuurlijk wel!

De Ulthera behandeling moet na 1 tot 2 jaar herhaald worden als je het resultaat wilt behouden. Voor meer informatie kun je ook een kijkje nemen op de website van de Da Vinci Clinic in Beerse.

Prijs Ulthera behandeling onderkant: wangen/kaaklijn/onderkin bedraagt €1800,-

Prijs Ulthera behandeling bovenkant: wenkbrauwlift/kraaienpootjes/onderste oogleden bedraagt €710,-

Hoe kunnen wij u helpen?