Ulthera

Maak nu een afspraak
Stuur ons een mail

Waarvoor dient dit toestel?

De ulthera is een behandeling voor huidverstrakking en/of lifting in het gelaat, de hals en het decolleté. Deze techniek maakt gebruik van micro-gefocuste ultrasoundenergie in de diepere huidlagen, om zo de aanmaak van nieuw collageen te stimuleren.

Indicatie

De ulthera is het meest geschikt voor mensen met een lichte tot matige huidverslapping. Het specifieke huidtype maakt daarbij geen verschil. Bovendien kan je de behandeling op elke moment van het jaar ondergaan.

Welke resultaten kan je verwachten?

De eerste resultaten na een ulthera-behandeling zijn na 3 maanden zichtbaar en blijven tot na 6 maanden verbeteren. De effectiviteit is daarbij afhankelijk van mens tot mens. Aspecten zoals de kwaliteit van je huid, je leeftijd of je al dan niet rookt spelen allemaal een rol in de doeltreffendheid van de methode. De resultaten blijven tot 2 jaar na de behandeling.

Verloop van de behandeling

1. Voorafgaand aan de behandeling worden er foto’s genomen. Zo kunnen we het resultaat later objectief evalueren.
2. De huid wordt gereinigd en de te behandelen zone wordt afgetekend met een wit potloodje.
3. En wordt een dun laagje gel op de huid aangebracht.
4. Met het handstuk van de ulthera gaan we een echografische visualisatie van de huid maken, zodat we kunnen zien waar we precies moeten zijn.
5. Op de juiste plaats wordt een hoeveelheid energie afgegeven, waardoor er coagulatiepuntjes ontstaan op de juiste diepte. Het weefsel wordt verhit zonder het huidoppervlak te beschadigen. Daardoor voel je kleine, warme prikjes.
6. De hele zone wordt afgewerkt op 2 verschillende dieptes in de huid.
7. De duur van de behandeling is afhankelijk van de zone die behandeld moet worden. Dat kan gaan van 30 (alleen de ogen) tot 90 minuten (voor een volledig gelaat).

Voorzorg

Tijdens een van de consultaties krijg je formulieren mee naar huis die je ingevuld meebrengt de dag van de ingreep. Een uur voor de behandeling krijg je een pijnstiller.

Nazorg

De ulthera-behandeling heeft weinig tot geen neveneffecten. Na de behandeling treden er wel een zekere roodheid en zwelling op. Die pakken we effectief aan met een herstellende zalf, zoals Cicaplast van La Roche Posay. Daarnaast zijn er tijdelijk blauwe plekken mogelijk en kan de behandelde zone wat gevoelig zijn als je ze aanraakt.

Maak een afspraak

Maak snel een afspraak in onze kliniek. We helpen u maar al te graag verder!
Volg ons op
Techniek
Geluidsgolven
Duurtijd
Vanaf 20 minuten
Pijn (schaal 1/10)
3
Hersteltijd
Geen
Resultaat
Na 3 maanden
Prijs
Vanaf 250€

Laat je gratis begeleiden

Zit je nog met vragen of wil je graag een behandeling inboeken?

Laat eenvoudig je gegevens na en Ellen helpt je zo spoedig mogelijk verder.

Hoe kunnen wij u helpen?