Overmatig zweten en geurtjes

Wist u dat 1 op de 10 mensen last hebben van overmatig zweten onder de oksel? Verbergt u zichzelf onder laagjes van donkere kledij of durft u niet in uw lichtblauwe hemd een presentatie te doen?

Zweten is noodzakelijk om ons lichaam af te koelen. In ons lichaam zitten meer dan 2 miljoen zweetklieren waarvan slechts 1% onde de oksel. Het elimineren van deze 1% heeft geen impact op het vermogen van uw lichaam om zichzelf af te koelen.

Da Vinci Clinic maakt gebruikt van de innovatieve microwave technologie van miraDry.

Permanente reductie van zweet en geur dankzij miraDry.

De miraDry gaat onder lokale verdoving de zweet- en geurklieren in de oksel permanent elimineren door het toedienen van thermische energie van 60-70° op een diepte van 4-5mm en tegelijkertijd de oppervlakte van uw huid afkoelen. Vervolgens breekt uw lichaam de verbrande klieren af.

Aangezien we zijn geboren met onze zweetklieren garandeert miraDry dat de vernietigde klieren niet regenereren. Dit in tegenstelling tot een botoxbehandeling in de oksel tegen overmatig zweten. MiraDry is een permanente, niet- invasief behandeling met direct resultaat voor zowel zweet als geur onder de oksel. Botox is een tijdelijke behandeling die het zweten stopt.

Welk resultaat mag ik verwachten?

Onmiddellijk na de behandeling kan u resultaat verwachten. Er is een gemiddelde zweetreductie van 82% (gedaan met die okselvijvers!). Het permanente resultaat heeft u pas na 3 maanden. Sommigen hebben genoeg aan 1 behandeling, anderen doen een 2de behandeling. Dit is verschillend per persoon en zal met u besproken worden op een eerste consultatie.

Lees meer over onze MiraDry behandeling

Hoe kunnen wij u helpen?