Haarverlies

Last van startbanen of zie ik daar kale plekken?

Bijna 70% van de mannen hebben last van haaruitval of kaalheid. De meest voorkomende vorm van haaruitval bij mannen is de “klassieke mannelijke kaalheid” ook wel Alopecia Androgenetica genoemd. Het is een sluipend, langzaam proces en kan reeds op jonge leeftijd beginnen. Dunner haar, diepere haarlijn, kale vlakken,….

Bij deze vorm van haaruitval worden de haarcellen stuk voor stuk inactief gemaakt door het hormoon DHT. DHT zorgt ervoor dat de lichaams- en gezichtsbeharing toeneemt terwijl dat van de hoofdhuid juist afneemt.

De haarcellen verdwijnen, maar het haarzakje is als het ware in een winterslaap en kan met de juiste behandeling weer actief gemaakt worden.

Wat is PRP?

In de Da Vinci Clinic werken we met PRP. PRP staat voor plaatjesrijk plasm dat we verkregen uit autoloog bloed en vervolgens geïnjecteerd wordt in de huid.

PRP is de nieuwste en meest geavanceerde niet-chirurgische medische behandeling voor het tegengaan van haarverlies, kaalheid en dunner wordend haar. Bij deze geheel natuurlijke alternatieve injectable-behandeling wordt gebruik gemaakt van het eigen bloed van de patiënt. Aangezien ons bloedplasma actieve groeifactoren bevat die de haargroei kunnen stimuleren.

Welke resultaten mag ik verwachten?

Na 4 sessies met telkens een tussenperiode van 1 maand heeft u een vollere, gezonder uitziende haardos. Kuurvorm is bij deze behandeling aangewezen. Dit betekent dat u jaarlijks de behandeling eenmalig moet herhalen om de resultaten te behouden.

Lees meer over onze PRP behandeling.

Hoe kunnen wij u helpen?