Body Contouring

Spendeer jij ook uren in de fitness maar geraak je die laatste vetjes niet kwijt?

Veel mannen gaan regelmatig fitnessen of doen iets van sport om aan hun lichaam te werken. Ook zij merken dat je bepaalde vetjes niet weg krijgt met gezond eten of sporten. Het meest moeilijke zijn vaak love handles, vet op de rug en manboobs.

In onze Da Vinci Clinic werken we met de Coolsculpting van Allergan om deze hardnekkige vetjes op een niet-invasieve manier toch weg te krijgen. En het leuke is, wat weg is blijft ook weg.

Wat is Coolsculpting?

CoolSculpting is een cryolipolyse behandeling  die zorgt voor een nauwkeurige, veilige en gecontroleerde koeling van de vetcellen onder je huid, terwijl andere weefsels intact blijven. De behandelde vetcellen worden gekristalliseerd en sterven af om na enige tijd definitief door je lichaam afgestoten te worden.

Welke resultaten kan je verwachten?

Elk lichaam is anders en reageert anders. Daarom is het noodzakelijk om eerst op consultatie te komen. We bespreken welke zones je graag wil aanpakken en hoeveel behandelingen nodig zijn voor een realistisch resultaat. Bovendien bekijken we of je effectief in aanmerking komt voor coolsculpting. De methode werkt bijvoorbeeld niet bij mensen met obesitas en is af te raden voor iedereen met een BMI hoger dan 25.

De duur en prijs van de behandeling hangen af van het aantal behandelde zones en applicaties. Een enkele applicatie neemt tussen de 35 tot 75 minuten in beslag. Per cyclus betaal je 590 euro, maar dat bedrag vermindert wel als het aantal cyclussen toeneemt. Na de behandeling kan je meteen je normale activiteiten hervatten. De eerste resultaten worden na enkele weken zichtbaar, maar een maximaal effect krijg je pas na 4 tot 6 maanden. Het is belangrijk voldoende gezond eten en bewegen. Dat zal het resultaat alleen maar bevorderen.

Lees meer over onze CoolSculpting behandeling

Hoe kunnen wij u helpen?