Minilift

Maak nu een afspraak
Stuur ons een mail

Stress, zwaartekracht, zon en roken werken voortdurend in op ons gelaat. Als we wat ouder worden, worden de gevolgen hiervan alsmaar duidelijker. De huid verslapt, er vormen zich plooitjes ter hoogte van de halsstreek, de kaaklijn verliest haar strakke contour en er vormt zich een diepe groeve tussen neus en mond. Een minilift pakt deze problemen aan.

De consultatie

Vooraleer een ingreep plaats vindt, komt u op intake gesprek.  Samen met de chirurg wordt er bekeken welk type facelift voor u de beste oplossing is.

De ingreep

De minilift is een minder invasieve behandeling dan een klassieke facelift. De huid wordt aangespannen en de overschot aan huid wordt verwijderd, maar de diepere weefsels (spieren en vet) blijven onaangetast.  Een minilift kan onder lokale verdoving worden uitgevoerd en neemt minder tijd in beslag dan een facelift. Net als een facelift gebeurt ook een minilift in het daghospitaal, u kan dus dezelfde dag terug naar huis.

Combinatie

In onze kliniek heeft u het grote voordeel dat u deze ingreep kan combineren met onze laserbehandelingen tegen veroudering van de huid:

  • Fraxel Repair
  • Fraxel Restore
  • Erbiumlaser

Op deze manier gaan we niet enkel huidverstrakking, maar ook huidverjonging teweeg brengen, wat een veel mooier resultaat geeft.

Maak een afspraak

Maak snel een afspraak in onze kliniek. We helpen u maar al te graag verder!
Volg ons op
Techniek
Chirurgie
Duurtijd
2 uur
Pijn (schaal 1/10)
4
Hersteltijd
2 weken
Resultaat
Na 2 - 3 weken
Prijs
Na consultatie

Hoe kunnen wij u helpen?