Facelift

Maak nu een afspraak
Stuur ons een mail

Stress, zwaartekracht, zon en roken werken voortdurend in op ons gelaat. Als we wat ouder worden, worden de gevolgen hiervan alsmaar duidelijker. De huid verslapt, er vormen zich plooitjes ter hoogte van de halsstreek, de kaaklijn verliest haar strakke contour en er vormt zich een diepe groeve tussen neus en mond. Een facelift pakt deze problemen aan.

De consultatie

Vooraleer een ingreep plaats vindt, komt u op intake gesprek.  Samen met de chirurg wordt er bekeken welk type facelift voor u de beste oplossing is.

De ingreep

Bij een klassieke lift wordt een incisie gemaakt voor het oor tot achter het oor. De diepere weefsels (spieren en vet) worden geherpositioneerd.  Hiervoor wordt de huid aangespannen en de overschot aan huid wordt verwijderd. Een facelift wordt onder algemene verdoving uitgevoerd en neemt ongeveer 3 uur in beslag. Dit gebeurt in het daghospitaal, u kan dus dezelfde dag terug naar huis.

Combinatie

Een facelift wordt dikwijls samen uitgevoerd met andere operaties zoals een ooglidcorrectie, …

In onze kliniek heeft u het grote voordeel dat u deze ingreep kan combineren met onze laserbehandelingen tegen veroudering van de huid:

  • Fraxel Repair
  • Fraxel Restore
  • Erbiumlaser

Op deze manier gaan we niet enkel huidverstrakking, maar ook huidverjonging teweeg brengen, wat een veel mooier resultaat geeft.

Maak een afspraak

Maak snel een afspraak in onze kliniek. We helpen u maar al te graag verder!
Volg ons op
Techniek
Chirurgie
Duurtijd
4 uur
Pijn (schaal 1/10)
4
Hersteltijd
3 tot 4 weken
Resultaat
Na 3 tot 4 weken
Prijs
Na consultatie

Laat je gratis begeleiden

Zit je nog met vragen of wil je graag een behandeling inboeken?

Laat eenvoudig je gegevens na en Ellen helpt je zo spoedig mogelijk verder.

Hoe kunnen wij u helpen?