header dames da vinci clinic

Onze specialisaties

Heeft u het gevoel dat ouder worden een weerslag heeft op uw huid of op uw algemene uitstraling? Of bent u ontevreden over bepaalde aspecten van uw lichaam? Dan helpt het Da Vinci Clinic-team u graag verder. Natuurlijke schoonheid is voor ons een streefdoel op zich.

Wij werken rond vijf pijlers die de basis vormen voor een breed spectrum aan behandelingen met de focus op progressieve verjonging zonder kunstmatige effecten. Het doel is altijd dat u zich terug in balans voelt, zowel fysiek als emotioneel.

Dermatologie

Dermatologie lag en ligt nog altijd aan de basis van Da Vinci Clinic. Onze priv├ękliniek vloeide in 2008 voort uit de dermatologische praktijk van Dr. Heykants. Ook vandaag staat er een team van dermatologen voor u klaar met een oplossing voor elk huidprobleem.
Lees meer

Plastische geneeskunde & Esthetische behandelingen

De plastische chirurgie en de esthetische geneeskunde hebben tot doel om uw uiterlijk te verbeteren. Bij onze artsen en verpleegkundigen kan u terecht voor diverse (niet-invasieve) behandelingen met injectables, (laser)toestellen en peelings en voor plastische chirurgie. Het doel is om u opnieuw te doen stralen en om veroudering tegen te gaan.
Lees meer

Vaatziekten

Vaatchirurgie vormt een oplossing voor diverse spataderproblemen. Onze vaatchirurg pakt de grotere bloedvaten aan, terwijl we sclerotherapie en/of laserbehandelingen inzetten om de kleinere bloedvaten te behandelen.
Lees meer

Hoe kunnen wij u helpen?