Maatregelen tegen het verspreiden van het coronavirus COVID-19

Indien u de komende periode een afspraak heeft in onze praktijk, vragen wij onderstaande maatregelen STRIKT NA TE LEVEN om u en onszelf te beschermen tegen het risico van besmetting met het coronavirus COVID-19:

 1. Indien u zich zelfs maar een beetje ziek voelt, gelieve NIET te komen naar de consultatie. U kan ons bereiken op 014 61 06 13 of via info@davinciclinic.be om ons te verwittigen.
 2. DRAAG EEN MONDMASKER om uw mond en neus te bedekken. Indien u zelf geen mondmasker bij heeft, zal er €1 extra aangerekend worden voor een chirurgisch mondmasker.
 3. KOM NIET TE VROEG om de wachttijd in de wachtzaal te beperken. U kan eventueel even op de parking wachten tot het tijdstip van uw afspraak.
 4. KOM ALLEEN!
  Één begeleidende persoon wordt toegestaan indien echt noodzakelijk bij volgende patiënten:
  – Kinderen onder de 18 jaar
  – Hulpbehoevende ouderen
  – Patiënten met een mentale of fysieke beperking
  – Op specifieke vraag van de arts of medewerker
  Deze maatregel wordt gehanteerd om het aantal personen in de kliniek te beperken.
 5. Breng dus ook GEEN KINDEREN mee, behalve indien zij de patiënt zijn. Andere kinderen kunnen niet meekomen. Indien u problemen heeft met opvang, kan u beter uw afspraak verplaatsen.
 6. Bij het binnenkomen zal gevraagd worden de HANDEN TE ONTSMETTEN met ontsmettende gel. (behalve voor patiënten met een huidprobleem aan de handen)
 7. De consultatie zal dan ook KORT EN BONDIG zijn en beperkt worden tot het probleem van het moment om er voor te zorgen dat de consultaties zo stipt mogelijk verlopen.
 8. Breng zoals steeds ook uw IDENTITEITSKAART en indien van toepassing uw MEDICATIELIJST mee.
 9. Indien mogelijk vragen wij om afspraken steeds minimum 48 uur voor de afspraak te annuleren via 014 61 06 13 of via info@davinciclinic.be. Bent u ziek of voelt u zich niet goed? Kom dan NIET en annuleer uw afspraak.

Wij hopen op uw begrip en medewerking voor deze maatregelen.

Hoe kunnen wij u helpen?