Laser Genesis

Maak nu een afspraak
Stuur ons een mail

Waarvoor dient dit toestel?

De Laser Genesis maakt gebruik van niet-invasieve lasertechnologie voor veilige, natuurlijke en effectieve behandeling van fijne rimpeltjes, diffuse roodheid en littekens.

Welke zones kunnen behandeld worden?

Onze patiënten ondervinden uitstekende resultaten van Laser Genesis over hun hele gezicht en hals.

Wat is diffuse roodheid?

Diffuse roodheid is het optreden van algemene roodheid in het gezicht, zoals rode wangen. Dit wordt veroorzaakt door verwijde haarvaten die algemene roodheid, dus geen afzonderlijke, duidelijk omlijnde bloedvaten, veroorzaken. De meest getroffen zones zijn de neus, het voorhoofd en de wangen. Diffuse roodheid gaat vaak gepaard met een aandoening die rosacea heet en kan erfelijk zijn.

Hoe voelt de procedure aan?

De behandeling wordt vaak als ontspannend beschreven. Je voelt een lichte verwarming van het huidoppervlak. Je kan onmiddellijk uw dagelijkse activiteiten hervatten.

Hoe werkt Laser Genesis?

Door voorzichtige verwarming van de lederhuid onder de opperhuid vermindert Laser Genesis rimpelvorming door stimulatie van collageen. Verder wordt er warmte in verwijde haarvaten gegenereerd om roodheid te verminderen.

Welke resultaten kan je verwachten?

In een reeks van 3 tot 5 behandelingen kan Laser Genesis helpen de jeugdige glans en uitstraling van de huid te herstellen. De individuele behandelingsresultaten zijn subtiel, maar het totale effect van meerdere behandelingen kan opmerkelijk zijn.

Mogelijke bijwerkingen

Hoewel de meeste patiënten weinig of geen bijwerkingen ondervinden, is de meest voorkomende bijwerking een lichte roodheid die binnen enkele uren na de behandeling verdwijnt.

Maak een afspraak

Maak snel een afspraak in onze kliniek. We helpen u maar al te graag verder!
Volg ons op
Techniek
Laser
Duurtijd
20 - 30 minuten
Pijn (schaal 1/10)
1
Hersteltijd
Geen
Resultaat
Na 3 tot 4 behandelingen
Prijs
Vanaf 130€

Laat je gratis begeleiden

Zit je nog met vragen of wil je graag een behandeling inboeken?

Laat eenvoudig je gegevens na en Ellen helpt je zo spoedig mogelijk verder.

Hoe kunnen wij u helpen?