Onda Coolwaves

Maak nu een afspraak
Stuur ons een mail

Wat is Onda?

Onda is een revolutionair én uniek body contouring systeem dat gebruik maakt van Coolwaves™. Speciale microgolven induceren een onmiddellijke krimping van de collageenvezels in de onderhuid en stimuleren de productie van nieuw collageen, waardoor het weefsel compacter wordt. Zo kan huidverslapping worden aangepakt, zowel bij mannen als vrouwen.

De golven stimuleren daarbovenop de aanmaak van nieuw collageen  en houden de huid continue koel zodat er geen beschadigingen optreden. Zo ben je zeker van een doeltreffende behandeling die bovendien veilig, pijnloos en niet-invasief is.

Welke resultaten kan je verwachten?

Elk lichaam is anders en reageert anders. Daarom is het noodzakelijk om eerst op consultatie te komen. We bespreken welke zones je graag wil aanpakken en hoeveel behandelingen nodig zijn voor een realistisch resultaat. Bovendien bekijken we of je effectief in aanmerking komt voor deze behandeling. De duur en prijs van de behandeling hangen af van het aantal te behandelen zones.

Na de behandeling kan je meteen je normale activiteiten hervatten. Het is belangrijk gezond te eten, voldoende water te drinken en regelmatig te bewegen. Dit komt de resultaten alleen maar ten goede.

De behandeling

Voor de start van de behandeling nemen we foto’s, zodat we een goed zicht hebben op de te behandelen zones. Dit doen we na afloop van de behandeling opnieuw om de resultaten te kunnen bekijken. Gelieve tijdens de laatste sessie hetzelfde ondergoed te dragen als bij de eerste, zodat we een waarheidsgetrouw beeld krijgen van de resultaten.

Bij de start van de behandeling moet eerst de te behandelen zone gereinigd worden. De te behandelen oppervlakte wordt ingedeeld in meerdere zones van 15×15 cm of een afgeleide van 225cm².

We brengen een dunne film van zuivere vaselineolie aan om een goed contact te krijgen tussen het handstuk en de huid en om vlot te kunnen bewegen.

Onmiddellijk na de cyclus masseren en kneden we de behandelde zone (niet nodig bij behandeling van laxiteit). Dit kan soms als licht pijnlijk aangevoeld worden.

De tijdsduur per zone bedraagt een tiental minuutjes.

Na de behandeling kan je je dagelijkse routine gewoon hervatten. Mogelijke bijwerkingen die kunnen optreden zijn jeuk, een verdoofd gevoel, stijfheid  en een brandend of warmtegevoel.

Maak een afspraak

Maak snel een afspraak in onze kliniek. We helpen u maar al te graag verder!
Volg ons op
Techniek
Microgolven
Duurtijd
10 minuten
Pijn (schaal 1/10)
1
Hersteltijd
0 tot 1 dag
Resultaat
Na 2 tot 3 maanden
Prijs
Vanaf 290 euro

Laat je gratis begeleiden

Zit je nog met vragen of wil je graag een behandeling inboeken?

Laat eenvoudig je gegevens na en Ellen helpt je zo spoedig mogelijk verder.

Hoe kunnen wij u helpen?