Fotona 4D

Maak nu een afspraak
Stuur ons een mail

Fotona 4D Lifting is een niet-invasieve techniek die twee golflengten en een combinatie van vier unieke behandelingen gebruikt om de doorhangende huid van het gelaat op te heffen en de huidskleur en textuur te verbeteren. De vierstapsprocedure omvat het behandelen van het inwendige van de mondholte en de buitenkant van het gezicht, waardoor aanspannen en veilig tillen zonder injecties of chirurgie mogelijk wordt. Elk onderdeel van de procedure heeft een ander doel.

De procedure omvat vier stappen:

SMOOTHLIFTING

Dit is een pijnloze laserverjongingsbehandeling, intra-oraal gedaan en gericht op de delicate weefsels in de mond. De behandeling resulteert in aanscherping van de huid aan de buitenkant van het gezicht, rond de kin, nasolabiale plooien en mond.

FRAC3

Deze stap richt zich op diepere lagen van de huid om huidonvolkomenheden te behandelen. Het verstrakt de huid en herstelt een jeugdige huidtextuur.

PIANO

Deze stap omvat het verwarmen van de huid van buitenaf om collageen te stimuleren om de huid zachtjes aan te spannen en op te tillen. Het is ideaal voor het opheffen van de wangen en kaaklijn.

OPPERVLAKKIGE PEELING

Dit is de laatste stap waarbij dode huidcellen worden verwijderd.

De behandeling vermindert de fijne lijntjes, open poriën en rimpels, waardoor de huidtint en textuur worden verbeterd. U zal er jonger uitzien en de huidconditie zal dramatisch verbeteren.

Na de behandeling kan u een lichte zwelling of roodheid ervaren die binnen enkele uren verdwijnt. Mogelijks kan de huid matig afschilferen.

Indicaties

  • Huidversterking
  • Verouderde huid
  • Verzakking
  • Rimpels
  • Fijne lijntjes
  • Ongelijkmatige toon en textuur
  • Toenemende laxiteit van de huid
  • Nasalabiaalplooien
  • Hamsterwangen

In de meeste gevallen bereiken patiënten onmiddellijke resultaten. Anderen hebben 3 tot 5 sessies nodig om de gewenste resultaten te bereiken. De huid van iedereen is anders en daarom raden we u aan om u te laten adviseren door uw dokter.

Maak een afspraak

Maak snel een afspraak in onze kliniek. We helpen u maar al te graag verder!
Techniek
Laser
Duurtijd
60 minuten
Pijn (schaal 1/10)
3
Hersteltijd
0 tot 1 dag (roodheid)
Resultaat
Onmiddellijk
Prijs
Vanaf 300€

Hoe kunnen wij u helpen?