Headerafbeelding da vinci clinic
GRATIS ADVIES

Op zoek naar de juiste behandeling
voor jouw huid of lichaam?

Dat jij je goed in je vel voelt, dat is voor ons het allerbelangrijkste. Inzicht in de juiste behandeling is daarom cruciaal. En daarin willen we je graag optimaal begeleiden.

1

Persoonlijk gesprek

Wij maken tijd voor jou, vanaf het moment dat je bij ons aanklopt. Waar zit je mee? Welke verwachtingen heb je? Jouw persoonlijk verhaal is van groot belang om je zo deskundig mogelijk te helpen.
2

Geen verrassingen

We brengen je op voorhand van alle details op de hoogte. Hoeveel sessies zijn er nodig? Welk resultaat mag je verwachten? Hoe lang duurt het herstel? We schetsen het totaalplaatje, zodat je exact weet waar je aan toe bent.
3

Meer mogelijkheden

Voor heel wat aandoeningen zijn er verschillende behandelingen mogelijk. Welke de beste is voor jou? Dat bespreken we samen. We overlopen alle opties en bekijken met welke ingreep jij het meest gebaat bent.

Wie is Krista?

Krista is jouw contactpersoon. Ze koppelt flair en enthousiasme aan vele jaren ervaring in onze sector. Inmiddels is ze 3 jaar verbonden aan Da Vinci Clinic. Haar grote passie? De esthetiek van het menselijk lichaam, en die zet ze volledig in om jou te helpen.

Alles weten over onze werking en behandelingen? Krista neemt je bij de hand!

Het geluk van patiënten als ze het positieve resultaat zien na een behandeling, daar doe je het voor. Dat is mijn drijfveer.
Krista Mertens
Wil je ons graag leren kennen?

Hoe kunnen wij u helpen?