Contacteer ons 014 61 06 13
Da Vinci Clinic
Kempenlaan 36
B-2340 Beerse
T +32 14 61 06 13
F +32 14 61 06 14
 

Tatoeage verwijderen

Algemeen

De TriVantage laser is de meest moderne laser om tatoeages en pigmentvlekken te verwijderen. Deze laser heeft 3verschillende golflengtes waardoor er vrijwel alle kleuren van tatoeages mee kunnen verwijderd worden zonder de normale huidpigmentatie te beschadigen.
 
De nieuwe lasertechnologie verbetert de pigmentvlekken en tegelijk ook de huidspanning. Na enkele behandelingen is het resultaat duidelijk merkbaar. Meerdere lasers met verschillende golflengten worden vaak naast elkaar gebruikt om het probleem volledig aan te pakken.

Hoe werkt de laser?

De TriVantage zendt een sterke lichtstraal naar de tatoeage. Deze lichtstraal breekt de inktdeeltjes, die de tatoeage vormen, af tot heel kleine partikeltjes die dan verwijderd worden door de natuurlijk afweermechanismen van het lichaam.

Praktisch

Deze behandeling kent geen vervelende bijverschijnselen. Een lichte kneepje of prikje kan waargenomen worden, vergelijkbaar met een elastiekje dat tegen de huid schiet. Indien nodig kan er een verdovende crème gebruikt worden.
Door herhaalde behandelingen wordt de tatoeage progressief lichter van kleur tot ze volledig verdwenen is of sterk vervaagd. Meestal zijn 6 tot 12 behandelingen nodig.
 
Deze behandeling duurt ongeveer 15 - 30 min.

Video verwijderen tatoeage

Folder
 

Tarievenshare: Send to a friend
Nieuwsbrief
Enquête
Geef uw mening over Da Vinci Clinic...

klik hier