Contacteer ons 014 61 06 13
Da Vinci Clinic
Kempenlaan 36
B-2340 Beerse
T +32 14 61 06 13
F +32 14 61 06 14
 

Ooglidcorrectie

Algemeen

Door wallen en afhangende oogleden kan u een vermoeide indruk hebben. Onze ogen zijn het meest expressieve element van ons gezicht, ze geven onze gemoedstoestand weer.
 
Zowel het bovenste als onderste ooglid kunnen tekenen van veroudering en/of vermoeidheid vertonen. Vooral de "zakjes" of wallen onder de ogen komen voor bij jongere mensen. Bovendien zien deze wallen er ’s morgens meer gezwollen uit. Men krijgt dan vaak het commentaar dat men er ‘moe’ uitziet.
 
Bij een ooglidcorrectie of blepharoplastie kan het volgende gedaan worden :

  • de overtollige huid en vet (indien nodig) van het bovenste of onderste ooglid wordt weggenomen
  • de wallen onder de ogen verdwijnen bij een ooglidcorrectie van de onderste oogleden door het wegnemen van de vetlichaampjes.

Een ooglidcorrectie wordt uitgevoerd onder lokale (plaatselijke) verdoving en duurt ongeveer 1 a 1.5 uur. Het litteken na een ooglidcorrectie is na 1 week volledig verdwenen.
 
Een ooglidcorrectie herstelt een vermoeide blik en verjongt aanzienlijk de expressie van het gezicht. U heeft dan weer een jonge, frisse blik.

 

Na de ingreep

Na een ooglidcorrectie kan u onmiddellijk naar huis. De eerste 8 à 10 dagen na de ingreep kunnen de oogleden wat gezwollen zijn. De meeste zwelling verdwijnt echter snel. Tijdens deze periode kan er ook een lichte blauwverkleuring te zien zijn. Make-up kan helpen om de blauwe verkleuring te maskeren.
 

Tarievenshare: Send to a friend
Nieuwsbrief
Enquête
Geef uw mening over Da Vinci Clinic...

klik hier