Contacteer ons 014 61 06 13
Da Vinci Clinic
Kempenlaan 36
B-2340 Beerse
T +32 14 61 06 13
F +32 14 61 06 14
 
Zoeken


Behandelingen

BSPC
Da Vinci Clinic voldoet aan de eisen van de BSPC.
lees meer
WiFi
Patiënten kunnen gratis gebruik maken van draadloos internet.
Volg ons op

miraDry

Wat is miraDry?

MiraDry is een procedure die snel is, niet-invasief en een blijvende oplossing voor overmatig transpirerende oksels.

De procedure wordt uitgevoerd in een van onze behandelkamers. Het handstuk van het miraDry systeem geeft bij plaatsing op de oksel gedoseerde energie af aan het gebied waar de zweetklieren zich bevinden, en elimineert de zweetklieren niet-invasief. De zweetklieren groeien niet terug als ze verwijderd zijn, wat resulteert in een enorme en blijvende vermindering van okselzweet.

Wat houdt de procedure in?

De procedure is niet-invasief, bevat dus geen chirurgische incisies of snijwonden. De verpleegkundige behandelt elk okselgebied op maat met meerdere plaatsingen van het miraDry handstuk. Voorafgaand aan de procedure wordt plaatselijke verdoving toegediend aan de oksels. Je bezoek aan de kliniek duurt meestal ongeveer 1,5 uur. Soms zijn twee procedures met drie maanden ertussen nodig om het beste resultaat te behalen.

Wat gebeurt er na de procedure?

Er is minimale tot geen hersteltijd nodig na de procedure. Je arts zal waarschijnlijk voor een paar dagen een pijnstiller voorschrijven en het gebruik van icepacks aanbevelen. Meteen na de procedure zou je in staat moeten zijn om je normale activiteiten of werk weer op te pakken en normaal gesproken kun je binnen een aantal dagen weer beginnen met sporten.

Wat plaatselijk ongemak of zwelling is normaal en verdwijnt binnen een paar weken. Sommige patiënten hebben kortdurend een veranderend gevoel in de huid van hun oksels of bovenarmen, wat geleidelijk verdwijnt.

Welke resultaten mag ik verwachten?

De meeste patiënten melden een enorme vermindering van zweet: in een recent klinisch onderzoek was de gemiddelde zweetreductie 82%. Je zou direct na de behandeling een vermindering van zweet moeten merken. Zoals bij elke medische procedure, kunnen de resultaten per persoon verschillen.

Hoe lang mag ik resultaat verwachten?

De resultaten zijn blijvend omdat de zweetklieren niet terugkomen of aangroeien nadat ze zijn geëlimineerd. De miraDry procedure gebruikt een veilige, niet-invasieve technologie die door de FDA goedgekeurd is om zweetklieren in de oksel te elimineren.

Heb ik de zweetklieren in mijn oksel niet nodig?

Je lichaam heeft meer dan 4 miljoen zweetklieren, waarvan er zich slechts ongeveer 2% in de oksels bevinden. Elimineren van deze 2% heeft geen effect op het vermogen van het lichaam om zichzelf te koelen.

Hoe wijkt de miraDry procedure af van andere behandelmogelijkheden?

Andere behandelmogelijkheden zijn erop gericht om de zweetklieren tijdelijk uit te schakelen, of impliceren chirurgie met de daarbij behorende risico's. Alleen de miraDry procedure biedt een blijvende oplossing met een niet-invasieve behandeling.

Is de miraDry procedure geschikt voor mij?

Als uitbraken van okselzweet, kleding met vlekken of het regelmatig aanbrengen van anti-transpirant je dagelijks leven belemmeren, kun je een goede kandidaat zijn voor de miraDry procedure. Praat er met je arts over om te ontdekken of de miraDry procedure geschikt is voor je.

Voordelen

  • Enorme vermindering van okselzweet
  • Directe en blijvende resultaten
  • Niet-invasief
  • Gifvrij
  • Minimale tot geen herstelperiode
  • Snelle poliklinische procedure

 Lees meer:

www.miramarlabs.com , www.miradry.care, www.miradry.nl

Ervaringen:

www.realself.com/miradry

www.overmatigzweten.nl

Artkels: 

http://www.thangfactory.com/2015/03/10/droge-oksels-en-zelfvertrouwen/

 www.beautyjournaal.nl/2014/06/17miradry-blijvende-oplossing-tegen-overmatig-zweten/

http://www.nieuwsblad.be/cnt/blcdo_01437963

http://www.bloglovin.com/blogs/male-avenue-3763525/zweetoplossing-door-miradry-4015605709/

http://m.gva.be/cnt/blcdo_01440119/jess-donckers-rekent-af-met-overmatig-zweet

http://belmodo.tv/beauty/beauty-news/2015/07/31bye-bye-okselvijvers/

Video

Tarievenshare: Send to a friend
Nieuwsbrief
Enquête
Geef uw mening over Da Vinci Clinic...

klik hier