Contacteer ons 014 61 06 13
Da Vinci Clinic
Kempenlaan 36
B-2340 Beerse
T +32 14 61 06 13
F +32 14 61 06 14
 

Mini-lift / Facelift

Facelift - Minilift - MACS-lift 

Stress, zwaartekracht, zon en roken werken voortdurend in op ons gelaat.
 
Als we wat ouder worden, worden de gevolgen hiervan alsmaar duidelijker. De huid verslapt, er vormen zich plooitjes thv de halsstreek, de kaaklijn verliest haar strakke contour en er vormt zich een diepe groeve tussen neus en mond. 

Een facelift pakt deze problemen aan.

De consultatie

Vooraleer een ingreep plaats vindt, komt u op eerste gesprek.  Er wordt bekeken welk type facelift voor u de beste oplossing is.

De ingreep

Bij een klassieke lift wordt een incisie gemaakt voor het oor tot achter het oor. De diepere weefsels (spieren en vet) worden hergepositioneerd.  Hiervoor wordt de huid aangespannen en de overschot aan huid wordt verwijderd.
 
Een facelift wordt onder algemene verdoving uitgevoerd en neemt ongeveer 3 uur in beslag. Dit gebeurt in het daghospitaal. U kan dezelfde dag nog naar huis.

Combinatie

Een facelift wordt dikwijls te samen uitgevoerd met andere operaties zoals een ooglidcorrectie, …
 
In onze kliniek hebben we ook het grote voordeel van deze ingreep te combineren met onze laserbehandeling tegen veroudering van de huid: 

  • Fraxel Repair 
  • Fraxel Restore 
  • Erbiumlaser

 
Op deze manier gaan we niet enkel huidverstrakking, maar ook huidverjonging teweeg brengen, wat een veel mooier resultaat geeft.
 

Tarievenshare: Send to a friend
Nieuwsbrief
Enquête
Geef uw mening over Da Vinci Clinic...

klik hier