Contacteer ons 014 61 06 13
Da Vinci Clinic
Kempenlaan 36
B-2340 Beerse
T +32 14 61 06 13
F +32 14 61 06 14
 

Huidverjonging

Wat?

De Fraxel Re:pair laserbehandeling is een revolutionaire nieuwe methode om ernstig verouderde huid te behandelen zonder de risico’ s van de reeds bestaande ablatieve lasers.
 
Fraxel Re:pair combineert een krachtige CO2 laser met fractionele technologie om het ongewenste weefsel te vaporiseren. Dit resulteert in een korte herstelperiode, weinig ongemakken en een zeer opmerkelijke verjonging en lift van de huid. Een effectieve en veilige manier om er opnieuw jaren jonger uit te zien met slechts één behandeling!

Hoe werkt het?

Duizenden microscopische laserkolommetjes penetreren tot diep in de huid en verwijderen daar beschadigde huidcellen. Dit stimuleert de natuurlijke herstelprocessen van het lichaam. De aanmaak van nieuwe cellen resulteert in een frisse, stralende huid. Deze techniek maakt, in tegenstelling tot de Fraxel Re:store, kleine gaatjes in de huid. De genezing van deze fijne wondjes leidt tot een opvallende lift van de huid met een strakkere kaakrand en gelifte oogleden als gevolg.

Indicaties

 • fijne én diepe rimpels
 • onregelmatige huidtextuur
 • huidverslapping ter hoogte van kaken en kaakrand
 • ooglidverslapping
 • zonverouderde huid met pigmentvlekken en couperose 
 • fel verouderde decolleté en handen 

 

Meestal wordt gans het gelaat inclusief hals behandeld. De ogen, de mondzone of de bovenlip kunnen ook apart behandeld worden indien dit aangewezen blijkt.

 Verloop behandeling

De huid wordt op voorhand verdoofd met een anesthetische gel. Vlak voor de behandeling start, krijgt u bovendien een relaxerende inspuiting en/of een licht pijnstillende tablet. Bij diepe rimpels rond de mond wordt een lokale anesthesie geplaatst. Voor een behandeling van gezicht en hals wordt 2 uur tijd voorzien. Het effectieve laseren van een gans gelaat met hals duurt ongeveer een uur. Na de behandeling mag u dadelijk naar huis.

Herstel

Afhankelijk van de intensiteit van de behandeling zijn er vlak na het laseren zowel puntvormige bloedinkjes zichtbaar, als licht verlies van helder wondvocht. Dit verdwijnt na 48u wanneer de huid geheeld is. Dankzij de fractionele techniek is er immers een zeer snelle wondheling. Vervolgens schilfert de huid af, wat gepaard kan gaan met jeuk en een nieuwe huid wordt zichtbaar. 


Zwelling die progressief verdwijnt in de loop van een week en roodheid die geleidelijk verdwijnt over een periode van vier weken is te verwachten. Bij een zeer gevoelige huid of zeer intensieve behandeling kan lichte roodheid een aantal weken langer aanhouden. De sociale onbekwaamheid varieert van 1 tot 2 weken. Het is aangewezen tot drie maanden na de behandeling direct zonlicht te vermijden en bij het verlaten van de woonst steeds een hoge beschermingsfactor te gebruiken.

Aantal vereiste behandelingen

Meestal is één behandeling voldoende voor een mooi en bevredigend resultaat. Bij zeer ernstig zonbeschadigde huid of erg diepe rimpels kan de behandeling, zo gewenst, na een half jaar herhaald worden.

Nevenwerkingen

Dankzij de fractionele techniek is de kans op nevenwerkingen zoals vertraagde wondheling, infecties, littekens en bruinverkleuringen sterk gereduceerd ten opzichte van de vroegere CO2-laserbehandelingen. Alle maatregelen worden genomen om u een correcte behandeling te garanderen. Een goede thuiszorg wordt u zorgvuldig uitgelegd.

Resultaten

 • een zachte, egale huid met een duidelijke textuurverbetering 
 • egalisatie van de huidteint 
 • verdwijnen of vermindering van pigmentvlekken 
 • verdwijnen van fijne rimpels en verzachten van diepe rimpels 
 • verminderen van couperose 
 • uitvlakken van littekens 
 • huidlift ter hoogte van kaken en kaakrand 
 • opmerkelijke lift rond de ogen 
 • een zeer natuurlijke look, géén kunstmatig resultaat

 

14 dagen na de behandeling is de huid al zachter, steviger en gladder dan voorheen door de oppervlakkige vernieuwing van de huid.
 
De celstimulatie in de diepte zorgt vervolgens in de loop van de volgende maanden voor een geleidelijke, maar opvallende verjonging én lift van de huid. Het uiteindelijke resultaat is daarom pas zichtbaar 3 tot 6 maanden na de behandeling.
 
Het gamma Fraxellasers staat voor veilige huidbehandelingen met opmerkelijke resultaten en een snel herstel. Welk type laser voor u het meest is aangewezen is afhankelijk van de graad van huidveroudering en de te behandelen huidproblematiek. De juiste aanpak wordt bepaald in samenspraak met uw arts.

Folder

Tarievenshare: Send to a friend
Nieuwsbrief
Enquête
Geef uw mening over Da Vinci Clinic...

klik hier