Contacteer ons 014 61 06 13
Da Vinci Clinic
Kempenlaan 36
B-2340 Beerse
T +32 14 61 06 13
F +32 14 61 06 14
 

Dr. Pierre van Neer

Dermatologie

 Pierre van Neer is sedert 1992 dermatoloog. Hij heeft 20 jaar als dermatoloog gewerkt in het Laurentius Ziekenhuis te Roermond én het St. Jans Gasthuis te Weert. Momenteel werkt hij part-time als dermatoloog/fleboloog  bij QUOLE Medisch Centrum Waalre.

Hij heeft zijn opleiding gevolgd in het Academisch Ziekenhuis Maastricht bij Prof. W v/d Staak en naderhand Prof. H.A.M Neumann. Pierre van Neer is een zeer ervaren algemeen dermatoloog met een ruime ervaring in alle huidziekten die een dermatoloog behandelt. Behandeling van huidkanker behoort ook al ruim 20 jaar tot zijn dagelijkse werkzaamheden. Hij heeft ruime chirurgische ervaring op dit gebied. In 2007 is hij gepromoveerd op spataderen (titel proefschrift: The Role of incompetent perforating veins in varicose veins).Het behandelen van spataderen behoort in Nederland dan ook tot een van zijn belangrijkste specialiteiten. 

Naast praktische ervaring houdt Pierre van Neer zich ook op de hoogte van de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen. Regelmatig publiceert hij in diverse (inter)nationale tijdschriften.

Pierre van Neer heeft zich in zijn carrière ook veel bezig gehouden met de dermatologie in Afrika. Hij is diverse jaren betrokken geweest bij de stichting Dermozam. Deze stichting verzorgde het dermatologie onderwijs aan de universiteit van Beira, Mozambique.
Momenteel is Pierre van Neer betrokken bij het onderwijs van de faculteit geneeskunde van de universiteit van Zanzibar (Tanzania).


share: Send to a friend
Nieuwsbrief
Enquête
Geef uw mening over Da Vinci Clinic...

klik hier