Contacteer ons 014 61 06 13
Da Vinci Clinic
Kempenlaan 36
B-2340 Beerse
T +32 14 61 06 13
F +32 14 61 06 14
 
ZoekenBSPC
Da Vinci Clinic voldoet aan de eisen van de BSPC.
lees meer
WiFi
Patiënten kunnen gratis gebruik maken van draadloos internet.
Volg ons op

Belgian Society for Private Clinics

Sinds 7 november is Da Vinci Clinic gecertificeerd lid van de BSPC.

De vzw Belgian Society for Private Clinics heeft o.m. tot doel, bij afwezigheid van duidelijke reglementering, garanties te bieden opdat degene die zich t.o.v. het publiek aanbiedt als “privékliniek” ook de vereiste kwaliteiten bezit. De vzw Belgian Society for Private Clinics ijvert ervoor dat enkel spelers die investeren in veiligheid, kwaliteit en infrastructuur zich kunnen en mogen aanbieden als “privékliniek”. 

Gelet op de afwezigheid van duidelijke regels heeft de patiënt op heden immers geen enkele zekerheid van de geleverde kwaliteit van de diensten. 

In samenwerking met deskundigen werd daarom het BSPC-keurmerk gecreëerd. Dit keurmerk bevat de meest essentiële criteria waaraan een privékliniek moet voldoen teneinde de veiligheid van de patiënt te garanderen. Slechts wanneer hoge eisen worden gesteld inzake kwaliteit en infrastructuur kan het begrip “privékliniek” een positieve weerklank krijgen en zal de patiënt ervaren en ook begrijpen dat dit gepaard gaat met belangrijke investeringen die ook de aangerekende prestaties rechtvaardigen. 

De vzw Belgian Society for Private Clinics zal in de toekomst dan ook blijven ijveren voor een kwaliteitsvolle en veilige behandeling van de patiënten in een degelijke infrastructuur, want veiligheid is een basisrecht!

Bron: www.bspc.be

 

share: Send to a friend
Nieuwsbrief
Enquête
Geef uw mening over Da Vinci Clinic...

klik hier